pondelok 5. novembra 2012

http://www.youtube.com/watch?v=Ki0J3Abo39c&feature=plcp

My house My Garden

                           My HOUSE my GaRden

Dnes prší a ja som sa končne takmer po roku dostala k svojim milovaným blogom. Prešla som tie norske , dánske a svédske a zasnívala si na staré časi peržité v Dánsku.
Dnes s odstupom času sa snažím vytvoriť si niečo ako malé Dánsko u nás doma, na Slovensku, v malej dedinke na západe Slovenska. S divokou záhradou, kde bude mať každá rastlinka svoje miesto, ale každy povie že tu rástla už sto rokov.
Domček máme rozostavaný, teda bez fasády, ale to všetko príde. Teším sa z každej maličkosti, ktorú si vytvorím spolu s mojím skvelým manželom. A mojími dvomi krásnymi dcérami.
Často sa ma ľudia pýtajú, načo to vlastne robím, načo mi je v záhrade park, je to práve pre tie moje dve dcérky, aby raz mali na koho spomínať. Keď zakvitne magnolia, budú presne vedieť, kedy sme ju spolu sadili. A cez tie kvety, sa budem usmievať na ne.
Teraz vám moji neznámi, pretože môj blog sleduje zatiaľ len veľmi málo ľudí prajem príjemnú prechádzku cez to, čo som stačila zachytiť teto rok. Pár detailov na kvetinky, zátišie, na môj dom.













































Vaša Kvetoslava