streda 14. januára 2015

Koník

po tomto som veľmi túžila mať doma húacieho koníka , tak sa mi tento rok splnil sen

pred Vianocami po nákupoch alebo z kostola do obchodáku?

deťom sa splnil sen, nie som typ človeka, ktorý potrebuje behať pred štedrým dňom po nákupných centrách, v ten večer sme však boli zdobiť kostol na Vianočnú sv. omšu a tak som deťom splnila sen. Zašli sme aj do novootvoreného nákupného centra. Najkrajší bol stromček pred vchodom , ligotal sa a bolo naozaj jasné , že Vianoce už musia prísť.
Pridať popis









predvianočný CHEESECAKE


AJ VY MÁTE RADI ĽAHKÉ KOLÁČIKY PLNÉ OVOCIA?

a na tomto je okrem ineho užasné to, že ho už dokáže pripraviť sama moja dcérka Sára

Krásny deň

Kvetoslava 





zdobili sme stromček




ADVENT 2014

A NAKONIEC HORELI 4 SVIEČKY

wedding bouquet from today


U nás doma

a tu je pár fotiek z našej zimnej terasy Vitajte u nás! 

a tu pár záberov z našej zimnej AKCIE :)
s manželom milujem variť guľáš a pre naších priateľov sme pripravili tentoraz netradične taký Vianočný ved zahriať sa bolo čím a naše deti pomahali s veľkou radosťou skúste to aj vy, aj v zime má čaro byť spolu s rodinou vonku. 

Piecka na jablčka

Moja priateľka robí takéto krásne ručne keramické diela. Jedným z jej nápadov je aj mini piecka na jabčka. No posúdte sami nie je nádherná? 



Neskôr pridám aj fotku v noci, svieti presne tak, ako má:) 

a tá vôňa jabčka, škorice a badiánu. Mňamm.....

do daru som dostala krásnu ružovu Vianočnú ružu

Príbeh o tom, ako som dostala Vianočnú ružu vám musím povedať, znovu sa mi potvrdilo, že ak niečo dáte dva krát toľko sa vám vráti. Ak nie viac:)
Kedže pracujem v záhradnom centre vianočných ruží na výber bolo neúrekom. Tento rok som si povedala, že budem šetrná a žiadnu si nekúpim. Keď sa však začali hrnúť objednávky a cena bola primeraná povedala som si, že si jednu kúpim aj pre seba. Boli krásne, biele, bielo - zelené. A klasické červené. Samozrejme ako to často býva, všetky, teda aj tá akože moja sa rozobrali medzi kamarátkam, mamami, známimi. Neostala mi žiadna a na novú objednávať z veľkoskladu nebolo už času. Tak som si povedala, že to tak má byť jednoducho som tento rok ušetrila:) peniažky. 

Prišiel však Ježiško v podobe môjho kamaráta a neuveríte čo držal v rukách. Krásnu krémovo - zeleno - ružovú VIANOČNÚ ružu. 
ďakujem ešte stále mi robí radosť je nádherná.
vaša Kvetoslava 



potom prišiel aj MIKULAŠ

tak dlho sme  nanho čakali , ale prišiel a detičky mali skutočne radosť


krásny deň aj vám 



závan Vianoc v práci





Moja práca je mojím hobby a mojím životom, vraciam sa späť k predvianočnému obdobiu do práce, kde sme chystali aj takéto stromčeky pre naších zákazníkov. Možno sú trošku prezdobené , možno pre niekoho málo. Mňa však povzbudilo už len to, že si konečne začíname uvedomovať, že je možno lepšie ozdobiť si pred domčekom takto profesionálne zasadené živé stromčeky, ktoré nám budú robiť radosť po celý rok. Toto konkrétne je Pice glauca Conica. Jedden z najobľúbenejších pravidelne kuželovitých ihličňanov. Pre svoj menší a pomalejší vzrast vhodná aj do skalky alebo pri terasu. Ale ako vidíte, moja krásna Kamilka teraz za modelku má už svoju výšku a tak si viete porovnať aké sú asi stromčeky. 


Prajem vám krásny slnečný deň
Dúfam, že ak nájdete moj staronový blog, kde síce ešte nie je veľa príspevkov a zaujal vás, nazriete ku mne aj častejšie. Bude mi cťou.